A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Розважально-пізнавальна гра «У гості до Казкової Феї»

Дата: 20.03.2024 14:22
Кількість переглядів: 10

20 березня в День спонтанного прояву доброти, студенти ВП «Дубенський фаховий медичний коледж», разом із своїми наставниками Юлією ШВИДКО та Людмилою БОЙКО завітали у Комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради та провели з дітками, які отримують у закладі корекційно-розвиткові послуги, розважально-пізнавальну гру «У гості до Казкової Феї».

🫧Діти з радістю брали участь у різноманітних руханках, конкурсах. Студенти разом з дітками, які отримують корекційно-розвиткові послуги на базі ІРЦ, отримали позитивний заряд енергії від спільної участі у веселих активностях. Найбільше захоплення в учасників заходу викликало бульбашкове шоу. Свято допомогло усім відволіктися від стресових ситуацій, у яких ми щодня перебуваємо, дало можливість дітям відчути тепло та підтримку дорослих, стати впевненішими у своїх силах та можливостях.

🫧Щиро дякуємо адміністрації, викладачам та студентам Дубенського фахового медичного коледжу за радість, щастя, позитивні емоції отримані нашими дітьми від заходу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень