A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Участь фахівців (консультантів) у засіданні творчої майстерні в інтеграційному хабі РОІППО

15 лютого 2024 року фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради Лариса МОМОТЮК та Оксана Ковтонюк взяли участь у засіданні творчої майстерні з теми: «Використання інноваційних підходів при забезпеченні логопедичного супроводу дітей із мовленнєвими труднощами», яке відбулося в інтеграційному хабі РОІППО.

15:29 15.03.2024

Практичний семінар для педагогічних працівників ЗДО №6

Відповідно до планів роботи закладів освіти м. Дубна, 14 березня 2023 року директором та фахівцем (консультантом) КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Дубенскої міської ради було проведено практичний семінар для педагогічних працівників ЗДО №6 на тему: «Виховуємо дитину, враховуючи потреби мозку".

16:25 14.03.2024

Відбулася коуч-зустріч фахівців ІРЦ з батьками дітей з особливими освітніми потребами

  В КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради відбулася коуч-зустріч фахівців ІРЦ з батьками на тему: «Формування навичок самостійності та самообслуговування у дітей з ООП».

15:52 29.02.2024

Лабораторія інклюзивної освіти

Сьогодні, 21 лютого, в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради асистенти ЗДО та асистенти ЗЗСО взяли участь у роботі лабораторії інклюзивної освіти.

19:22 21.02.2024

Участь у творчій майстерні на базі РОІППО

Фахівець (консультант) КУ "Інклюзивно- ресурсний центр" Тетяна ЛОТИШ 16 лютого 2024 року взяла участь у творчій майстерності на тему: "Організація корекційно-розвиткової роботи з дітьми із навчальними та інтелектуальними освітніми труднощами", яка відбулася на базі РОІППО. Під час зустрічі фахівці (консультанти) Інклюзивно-ресурсних центрів Рівненської області мали можливість обмінятися досвідом роботи та практичними навикам роботи з дітьми з ООП.

12:56 19.02.2024

Участь у нараді директорів закладів освіти

31 січня 2024 року на нараді директорів закладів освіти м.Дубно розглядалося питання якісного включення дітей з ООП в освітній простір.                                                                    Під час обговорення даної теми фахівець (консультант) ІРЦ Тетяна ЛОТИШ більше зосередились на проблемах взаємодії педагогів, асистентів інклюзивних класів та груп, адміністрації закладів де перебувають діти які мають особливі освітні потребами з цими дітьми та їх родинами.

11:20 01.02.2024

День української хустки

Сьогодні, 7 грудня відзначають День української хустки.                                                                                                    Хустка — жіночний аксесуар, який є символом багатовікових традицій українського народу та має свою власну історію. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки для збереження українських традицій. Зараз хустина виступає у якості гарного аксесуару, що вдало доповнює образ.

12:25 07.12.2023

Відбулося святкове дійство "Гостини в Святого Миколая"

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Воно завжди було днем радості і чудес, за традицією Миколай приносить чемним дітям подарунки.       Саме сьогодні в інклюзивно-ресурсному центрі відбулося дитяче святкове дійство «Гостини в Святого Миколая». Зі святом привітала начальниця управління освіти Наталія ІВАНИЦЬКА, яка побажала присутнім Перемоги і Миру та передала вітання від міського голови Василя АНТОНЮКА.      Святий Миколай роздав діткам солодкі подарунки. Під час заходу присутні змогли потрапити у чарівну казку, яку створили студенти 3- Б курсу ВСП "Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ" .       Від імені колективу інклюзивно-ресурсного центру щиро дякуємо організаторам та учасникам дійства за чудову і незабутню атмосферу свята. Бажаємо нашим вихованцям та їх родинам бути здоровими, щасливими, жити в радості та достатку під мирним небом нашої України.      Щиро дякуємо ЗСУ в день їхнього свята за можливість створити для дітей казку!

16:50 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень