A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Дата: від до Скинути

Участь у навчальному практикумі "Безпечне освітнє середовище. Домедична допомога"

01 листопада 2022 року  фахівці Інклюзивно-ресурсного центру, взяли участь у навчальному практикумі "Безпечне освітнє середовище. Домедична допомога", організованому КУ "ЦПРПП" Дубенської міської ради в рамках співпраці з Дубенським районним управлінням ГУ ДСНС України в Рівненській області.01 листопада 2022 року  фахівці Інклюзивно-ресурсного центру, взяли участь у навчальному практикумі "Безпечне освітнє середовище. Домедична допомога", організованому КУ "ЦПРПП" Дубенської міської ради в рамках співпраці з Дубенським районним управлінням ГУ ДСНС України в Рівненській області.

20:43 01.11.2022

Щиро вітаємо усіх зі святами

Шановні захисники і захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

11:16 14.10.2022

З днем працівника освіти!

Щиро вітаємо наших колег Гайкову Оксану Олексіївну, Лотиш Тетяну Сергіївну, Мельник Зоряну Степанівну з нагородженням  почесними грамотами за сумліну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини та з нагоди Дня працівника освіти!

20:37 30.09.2022

Цікава зустріч за круглим столом!

22.09.2022 року відбулася зустріч фахівців Дубенського ІРЦ з лікарями КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Дубенської міської ради, з метою налагодження спільної роботи з питань раннього втручання для дітей з ООП.

19:17 22.09.2022

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» колектив інклюзивно-ресурсного центру разом з батьками долучився до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки.

14:26 09.09.2022

Вітаємо колег!

28 серпня 2022 року настоятель Центрального Свято-Іллінського собору м.Дубно ПЦУ, о. Ігор Когут, вручив подяку  фахівцям  КУ "Інклюзивно-ресурсного центру" Дубенської міської ради,  Гладин Аллі Миколаївні та Момотюк Ларисі Василівні  за просвітницько-волонтерську діяльність.

15:23 29.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень