A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Дата: від до Скинути

Ярмарка до Дня Вишиванки!

Колектив КУ "Інклюзивно-ресусний центр" Дубенської міської ради прийняв активну участь у ярмарці присвяченій Дню Вишиванки.

15:39 20.05.2022

Емоційна безпека

В умовах війни необхідно знаходити такі міжособистісні контакти, які дозволяють відчувати емоційну безпеку. Це можуть бути родичі, близькі друзі чи колеги, яким ви довіряєте. Чому це важливо?

20:13 13.05.2022

Міністерство освіти і науки України

6 травня 2022 року відбудеться семінар «Психологічна травма: основні відомості та першочергові кроки» для психологів інклюзивно-ресурсних центрів, який організовує МОН і команда проєкту «Підтримай дитину».

09:00 06.05.2022

Уряд спростив умови організації інклюзивного навчання

У вівторок, 26 квітня 2022 року, Уряд затвердив bit.ly/3MHB0cq зміни до порядків організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної та загальної середньої освіти. В умовах воєнного стану значна кількість осіб з особливим освітніми потребами була тимчасового переміщена до інших регіонів України. Зважаючи на це виникли нові умови організації освітнього процесу для осіб, які навчаються в інклюзивних групах і класах. Наразі в жодному куточку України діти з ООП не відчувають себе в безпеці через відсутність належних умов для здобуття освіти, а також навантаження на батьків і заклади, які частково виконують функцію прихистку для біженців. З метою покращення ситуації, зміни до порядків знімають деякі обмеження на період дії воєнного стану. Докладніше: bit.ly/3vrPKX7

13:04 30.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень