A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Дата: від до Скинути

З Днем вишиванки!

17 років тому студентка історичного факультету з Чернівців Леся Воронюк запропонувала провести акцію – в один день прийти до університету у вишиванках.  Ця подія перосла в акцію, щорічну традицію у третій четвер травня одягати вишиванку. Українська вишиванка - не просто святковий одяг. Споконвіку сорочка, вишита дружиною або мамою, вважалася потужним оберегом від нещасть: кожен стібок зберігав у собі любов і тепло душі. У кожному регіоні України є свої традиції вишивання і символізм орнаментів, але незмінним лишається одне: вишиванка - це частина генетичного коду українця.  Зараз День вишиванки має особливий сенс - українці змушені відстоювати свою національну автентичність, боротися за неї, віддавати своїє життя за рідну Україну.

14:33 18.05.2023

Рятувати життя - так просто!

9.05. 2023 року колектив КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради вкотре прийняв участь в благодійній донації крові, щоб стати донорами для українських військових і цивільних громадян. Наразі важливо збільшувати запаси якісної крові, яка допоможе рятувати життя. Донорство є ознакою свідомості, людяності і доброти. Рятувати життя- так просто!

13:52 09.05.2023

​​​​​​​Христос воскрес!

 У це світле і чисте свято бажаю Вашому дому добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою - мирне і ясне небо, а поруч - надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень приніс Вам тепло і радість у серці. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру в душі.

13:02 16.04.2023

Освітній воршоп «Особливості навчання і виховання дітей з розладами аутичного спектру»

16 березня 2023 року на базі інклюзивно-ресурсного центру, відповідно до спільного плану роботи комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради та комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»  було проведено освітній воркшоп «Особливості навчання і виховання дітей з розладами аутичного спектру». У ньому взяли участь фахівці-інклюзивно ресурсного центру, фахівці психологічної служби, асистенти учителів, асистенти вихователів, педагоги, які задіяні до інклюзивної освіти.   

19:39 16.03.2023

Участь у тренінгу «Професійний портрет фахівця, який працює з дитиною з особливими освітніми потребами»

Сьогодні фахівець ІРЦ Оксана ГАЙКОВА взяла участь у тренінгу «Професійний портрет фахівця, який працює здитиною з особливими освітніми потребами» організованому Ресурсним центром підтримки для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів. Під час заходу було розглянуто складові професійного успіху. Учасники проаналізували власні потреби та шляхи вдосконалення у професійній діяльності.   Дякуємо тренеру - методисту ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти РОІППО Наталії Прокопчук за емоційний та яскравий захід.                                                                                                                                       

20:57 10.03.2023

Робоча зустріч з фахівцями ІРЦ та педагогами інклюзивних класів на тему: «Інклюзія від А до Я»

10 березня 2023 року на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради спільно з комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради була проведена робоча зустріч з фахівцями ІРЦ та педагогами інклюзивних класів на тему: «Інклюзія від А до Я».             

18:30 10.03.2023

Тренінг із проєктного менеджменту для директорів інклюзивно-ресурсних центрів Рівненської області

9 березня 2023 року директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради Вікторія Дмитрієва взяла участь у тренінгу із проектного менеджменту, який проводився ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти РОІППО спільно з представницею Мережі робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості Луганської області Іриною ГАРБУЗ. Дякуємо організаторам тренінгу за змістовну та корисну інформацію!

19:01 09.03.2023

Тренінг "Руки допомоги"

02 березня 2023 року директор Вікторія Дмитрієва та фахівець Алла Гладин КУ "ІРЦ" ДМР пройшли тренінг з курсу емоційного регулювання "РУКИ ДОПОМОГИ".  Захід був проведений ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти РОІППО спільно із психологом організаціїдопомоги дітям, які переживають війну "The Novi Community" Тригве А.Бовром.  Щиро дякуємо за корисний досвід та щире спілкування!

09:33 03.03.2023

День який запам'ятається назавжди...

Так розпочався ранок 24 лютого 2022 року.                                                                              Рік заклад працював в змішаному режимі. Ми виїжджали за кордон і поверталися. Дистанційно вчили дітей, які виїхали та прихистили тих, хто знайшов затишок у нашому місті. Допомагали та донатили ЗСУ.                                                                           Рік болю, жалю, віри, єдності та незламності. Віримо у ПЕРЕМОГУ!

08:07 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень