A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
Дубенської міської ради
Рівненської області

Дата: від до Скинути

Договір про співпрацю з ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж Рівненського Державного гуманітарного університету»

 Відокремлений структурний підрозділ «Дубенський педагогічний фаховий коледж Рівненського Державного гуманітарного університету», в особі директора Бабака Валерія Павловича, уклав договір про співпрацю  з  комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради Рівненської області -  директор  Дмитрієва  Вікторія Миколаївна.  Метою  укладання договору є реалізація  положень законів України «Про вищу освіту», «Про фахову передвищу освіту» та «Про наукову та науково-технічну діяльність», розвиток і розширення відносин та врахування інтересів у науковому та освітньому співробітництві.

15:06 08.02.2023

Договір про співпрацю з ВП«Дубенський фаховий медичний коледж» КЗВО «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради

Уклодано договір про співпрацю між КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради Рівненської області та  ВП«Дубенський фаховий медичний коледж» КЗВО «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради з метою створення єдиного інформаційного науково-освітнього середовища в частині розробки та реалізації ефективних форм співпраці ІРЦ та Коледжу.

15:12 13.01.2023

Новорічно-різдвяне дійство

Коли приходить зима, випадає перший сніг та наступають морози, ми знетерпінням чекаємо та готуємося до Новорічних і Різдвяних свят, а особливо чекають цих свят діти. 

15:01 23.12.2022

Круглий стіл "Інклюзивний простір в дошкільній освіті"

 15 грудня 2022 року на базі КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Дубенської міської ради, відповідно до спільного плану роботи комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Дубенської міської ради та комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Дубенської міської ради, для керівників закладів дошкільної освіти за участі начальника управління освіти Наталії ІВАНИЦЬКОЇ, проведено засідання круглого столу "Інклюзивний простір в дошкільній освіті".

14:30 15.12.2022

Всесвітній день української хустки!

         7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Вона здавна вважалася оберегом та символом патріотизму, свободи та любові.                                 

12:03 07.12.2022

Благодійний марафон "Шкарпетки для Перемоги"

Фахівці та батьки дітей, які отримують корекцйно-розвиткові послуги в ІРЦ, активно долучилися до благодійного марафону "Шкарпетки для перемоги".  Дякуємо всім та наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

12:04 06.12.2022

Вітаємо з Всесвітнім днем дитини!

20 листопада в усьому світі щорічно святкують Всесвітній день дитини. Це свято відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

10:32 20.11.2022

Вітаємо з Міжнародним днем логопеда!

Бажаємо звуків радості в житті й чітких слів натхнення, бажаємо вміло виправляти дефекти дикції і легко позбавлятися від будь-яких недоліків кожного дня. Бажаємо завжди залишатися при високому професіоналізмі, відмінному настрої й вигідному становищі.

13:23 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень